Työpajat

TYÖPAJAT

Yrityksille järjestettiin keväällä 2022 työpajat, joissa syvennetiin etä- ja hybridityöosaamisen teemoja ja saatiin täsmällistä tietoa syksyllä käynnistyviin valmennuksiin, millaisiin etätyön asioihin tarvitaan perehdytystä ja paneutumista.

Työpajoissa yritysten edustajilla oli oivallinen keskustelu- ja ajatustenvaihtomahdollisuus toistensa kanssa. Yhdestä yrityksestä voi osallistua 1 -3 edustajaa / työpaja.

Työpajoja järjestettiin yhteensä 6 kertaa, kaksi maaliskuulla, kaksi huhtikuulla ja kaksi työpajaa toukokuulla. Työpajoista alkoi PIKA-matka:

    • Panosta
    • Itseesi
    • Kehitä
    • Ammattiataitoasi

Työpajoihin ovat tervetulleita mukaan kaikki Kainuun alueella olevat etätyöosaamisen kehittämisestä kiinnostuneet yritykset!

Kaikkien työpajoihin mukaan ilmoittautuneiden kesken arvonta, katso video!  Arvonta on suoritettu toukokuun lopussa ja palkinto toimitettu voittajalle.

Menneet työpajat:

HUHTIKUUN TYÖPAJA 2

Keskiviikkona 27.4. klo 13 – 15.30 järjestetään verkkotyöpaja 4. Tässä pajassa on teemana  tiimi- ja itseohjautuvuus. Tähän verkkopajaan ilmoittautuminen viimeistään 24.4.22 mennessä. Ilmoittautuminen tästä. Saat Teams -linkin ja tarkemmat liittymisohjeet viimeistään ti 26.4.22 kuluessa.

TOUKOKUUN TYÖPAJA 1

Tiistaina 3.5. klo 13 – 15.30 järjestetään verkkotyöpaja 5, jossa teemana etäjohtaminen.  Tähän pajaan ilmoittauttuminen viimeistään 30.4.22 mennessä. Ilmoittautuminen tästä. Saat Teams -linkin ja tarkemmat liittymisohjeet viimeistään ma 2.5.22 kuluessa.

TOUKOKUUN TYÖPAJA 2

Keskiviikkona 11.5. klo 8.30 – 11.00 järjestetään työpaja, jossa käsiteltävät teemat ovat Etätyön juridiikka ja vakuutukset.  HYBRIDITOTEUTUS. Eli tässä pajassa työskennellään yhtäaikaa niin fyysisessä tilassa läsnä ollen kuin verkossa, mikäli et pääse tulemaan Kajaaniin. Lisäksi tehdään yhteenveto kaikista PIKA-työpajoista ja katsotaan syksyn valmennussuunnitelmien tilanne.

Tähän hybrdipajaan ilmoittautuminen viimeistään 8.5.22 mennessä. Saat tarkemmat ohjeet hybridipajan toteutuksesta viimeistään 9.5.22 kuluessa.

Hybridityöpajaan voi osallistua Kajaanissa tai verkossa. Kuva Pixabay.

*****************************************************************

Menneet työpajat

Tiistaina 22.3.22.  Käsiteltävät teemat oliat työn murros ja työhyvinvointi.

Tiistaina 29.3. järjesttiin etäteknologiaan painottuva työpaja teemana olivat digiturva sekä teknologian hyödyntäminen työhyvinvoinnin kohentamisessa.

Tiistaina 5. 4. järjestettiin verkkotyöpaja , jonka teemana olivat työyhteisön sosiaalinen pääoma ja vuorovaikutus.

*****************

Muutokset mahdollisia.

Sivua päivitetty 14.6.22.