Etusivu

Tervetuloa PIKA Kainuu – Kestävä digitaalinen tulevaisuuden työ sivustolle!

Kuvituskuva

Kiinnostaako sinua etä- ja hybridityön tulevaisuus? Onko teillä yrityksessä etätyöteknologiat hallussa? Oletteko miettineet yrityksessänne, kuinka työntekijät voivat etätöissä? Ovatko etäjohtamisen taidot ajantasalla?

Kajaanin ammattikorkeakoulun PIKA Kainuu – kestävä digitaalinen tulevaisuuden työ -hankkeessa annetaan eväitä edellä esitettyihin kysymyksiin.

Kestävä digitaalinen tulevaisuuden työ -teemaa käsitellään hankkeessa etä- ja hybridityön erilaisten muotojen kautta. Olennainen osa hyvinvoivaa työyhteisöä on myös johtaminen tilanteessa, jossa osa työntekijöistä on konttorilla ja osa etänä työskentelemässä kotona tai mökillä. Kestävä kehitys etätyössä vaikuttaa mm. työmatkojen vähenemiseen ja sitä kautta hiilidioksidipääästöt vähenevät.

Etä- ja hybridityöosaaminen tekee kainuulaisista yrityksistä huokuttelevia työnantajia. Nyt on aika ryhtyä luomaan uutta työ- ja toimintakulttuuria, jossa myös etäjohtamistaidoilla on tärkeä rooli.

Osaajia tarvitaan niin työnantajapuolelle kuin myös työntekijäpuolelle. Yhdessä kehittämällä etätyöosaamista voidaan saavuttaa uusi yrityksen toimintakulttuuri. Tehdään teistä etätyöosaamisen asiantuntijoita yritykseenne!

Lue tarkempi hankkeen esittely tästä.