Uuden Kisällin ruokalistan suunnittelu on aloitettu

Uuteen toimipaikkaan tarvitaan kaikenlaista suunnittelua ja ateriapalveluista puhuttaessa ruokalista on tärkein ja ennen kaikkea asiakkaille näkyvin asia.lamminta-porkkanakeittoa Oppilaitoksen opetusravintolaan on tärkeää tehdä ruokalistat ja ohjeet toimiviksi, koska eri opiskelijat ja opettajat siellä työskentelevät. Ohjeen lukeminen ja sen mukaan toimiminen pitää oppia. Mitä tarkemmin ohjeeseen on kirjoitettu ja kuvitettu ruoka-annoksen tekeminen sen helpommin siitä saadaan tasalaatuinen tuote asiakkaalle.

 

alkuruoka

Ja helpottaahan se opiskelijan työtä sekä tukee oppimista sekä työskentelyä ammattikeittiöissä. Näissä kuvissa on opiskelijoiden tekemien annosten kuvia. Näitä ohjeita työstetään parhaillaan uuden oppimisympäristön käyttöön.

lihajuurepataa-ja-uuniperunaa

Me teemme uuteen opetusravintolaamme ns. ruokalistan rungon sesongit huomioiden, toki ruokalistaa muutetaan opiskelijoiden oppimisen vaihe huomioiden. Juhla-, tilaus- ja kokouspalvelun toimivuuden kannalta suunnittelemme paketteja, joista asiakas voi valita mieleisensä.

Suunnitteluun osallistuvat myös opiskelijat, jolloin käytännössä opitaan ohjeen tekeminen vakioiduksi, raaka-aineet ja niiden käsittelyaste, ohjeen suurentaminen ja pienentäminen sekä katelaskenta ja hinnoittelu. Käytännön alan oppii parhaiten käytännössä ja joskus myös yrityksen ja erehdyksen kautta.

Viime hetken uutisia Kisällin joulupöydästä, somistus on teon alla. Yritysamiksen opiskelijat kulttuurialalta toteuttavat sitä parhaillaan. Jännittävää, tervetuloa 7.12.2016 alkavaan Kisälliin joulupöytään (muista pöytävaraukset).
img-20161202-wa0005

 

Napataan toisemme kiinni hyvänteossa – luodaan positiivisia ketjureaktioita – huomataan hyvä – positiivinen pedagogiikka – nappaa opiskelija kiinni hyvänteossa

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *