Kisällin Joulukalenteri 2016

Joulu on taas, joulu on taas…!!

Joulu on käytännössä jo nurkan takana. Talven ja joulukauden lähestyminen tarkoittaa myös sesongin herkkujen tarjoamista.

Kisällin perinteinen joulupöytä on rakennettu aina maukkaiden kala- ja liharuokien, sillien ja silakoiden, pateiden, terriinien sekä tietysti kinkun ympärille.
Vaikka perinteisillä jouluruoilla on aina paikkansa, tuo perinteistä poikkeaminen varmasti kaivattua tuoreutta joulupöytiin. Myös jälkiruoalla on suuri merkitys ja kaikkihan sen tietävät, että jouluna saa herkutella!

Kisällissä tänäkin vuonna palveluista huolehtivat kokki- ja tarjoilijaopiskelijat yhdessä rautaisten ravitsemistiimiläisten kanssa!

Kisällin omassa joulukalenterissa linkkien takaa avautuu vuosien saatossa nautittuja uusia sekä nostalgisia ruokia! Muista kurkata päivittäin ”luukkuihin” ja testaa kotikokkina herkkumme!

Tervetuloa nauttimaan kanssamme!

kisallin-blogiin-joulukalenteri-2016

OHJE!

Klikkaa Joulukalenterin kuvaa, josta joka päivä pääset katsomaan joulupöytämme antimia!

Osa resepteistä on kirjoitettu rakkauvella käsin ruutupaperille, joissain ohjeissa voi olla ”tuoksukin” tallella ja muutamia linkkejä on laitettu sivustoihin, joita käytämme!

Ja vielä muuten löytyy vapaita paikkoja kattauksiimme!
Eikun soittelemaan…!

 

Napataan toisemme kiinni hyvänteossa – luodaan positiivisia ketjureaktioita – huomataan hyvä – positiivinen pedagogiikka – nappaa opiskelija kiinni hyvänteossa.

 

1 thought on “Kisällin Joulukalenteri 2016

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *