Uusi Kisälli työryhmä kokoontui tänään 23.11.2016.
Olimme saaneet jo pohjapiirustukset katsottaviksi ja remontin aikatauluakin jo pitkälle eteenpäin. Näyttää oikein hyvältä, kun asiat ovat rullanneet näin nopeasti eteenpäin. Ensi viikolla pääsemme esittelemään tämän hetken tiedot koulutusalakokouksessa kollegoille.
Tietysti on vaikeaa pohjapiirroksista nähdä miltä kaikki sitten näyttää, mutta meillä on tilat tiedossa, joten kuvitteleminen on helpompaa. Piirustuksissa on nyt rakenteelliset muutokset, jotka ovat rakennusalan ammattilaiset tehneet ja tarkistaneet eli me voimme luottaa niihin.
Uuden Kisällin ”uudet ajatukset” tarvitsevat ideoita ja konkreettisia kohtaamisia maahantuojien, edustajien sekä tavarantoimittajien kanssa. Syksyllä kävimme Kuopiossa Kespro-Messuilla haistelemassa ja makustelemassa jo toimivia, mutta myös uusien tuotekehityksen helmiä horaca-alalle. Lähinnä haimme värimaailmaa sekä alan uusia tuulia astioihin ja somisteisiin. Onhan meillä tarkoitus tehdä ravintolasalista viihtyisä ruokailu- ja työskentelypaikka. Voi olla, ettemme heti pääse kaikkia ideoita toteuttamaan ja osaa jää odottamaan tulevia teemaviikkoja tai juhlia, mutta aina se avartaa kun näkee mitä muut tekevät.
Kuvat kertokoon!
Ny-yritys saattaa tarjota ”välipalabaaria” iltapäivisin, jolloin take away -pakkauksille on tarve.
Leipäkoreja, löytyy näitäkin eri väreissä, materiaaleissa sekä malleissa.
Tarjoiluastioita löytyy samalla tavalla eri väreissä, muodoissa ja malleissa. Lisäksi meillä on paljon entisiä, joita voimme uudistaa eli ei kaikkea tarvitse hankkia uutena.
Salaattibuffeessa on siemenet ja pähkinät tänä päivänä trendikkäitä ja terveellisiä – niitäkin voi laittaa tarjolle vaikka noissa umpiosäilytyspurkeissa! Tarjoiluastioita tehdään kierrätyslasista, joka tukee kestävää kehitystä. Näyttää kivalta ja erilaiselta.
Arkipäivä oppilaitoksessa rullaa ihan entiseen malliin; eilen oli Taitaja 9 – kilpailut ja 8. luokkalaisten tutustumispäivä. Tänään illalla on kutsuttu 9. luokkalaisten vanhemmat tutustumaan eri aloihin tänne Kainuun ammattiopistolle.
”Kuuluisa” hotelli-, ravintola- ja catering-alan opiskelijoiden tekemä sokeripalanäyttely on esillä tänään Artti Antilan – salissa sekä monia muita juttuja eri aloilta.
Opiskelijat ovat leiponeet ja keittäneet kahvit tulijoille.
Lisäksi on mahdollisuus ostaa leivonnaisia kotiin vietäväksi. On mukava kertoa vanhemmille kaikesta mitä täällä puuhataan ja mitä olemme suunnitelleet ensi lukuvuodeksi.
Napataan toisemme kiinni hyvänteossa – luodaan positiivisia ketjureaktioita – huomataan hyvä – positiivinen pedagogiikka – nappaa opiskelija kiinni hyvänteossa.