L.A. Fashion District osa 2.

Hello, hello!
(Seuraa jatkoa Jennin fashion ditrict kertomukseen;)

Kuten aiemmassa osassa jo mainitsin, löytyy Fashion District-alueelta kadunpätkä myös ihan perusshoppailijoille. Täällä ei siis tarvitse huolehtia siitä, että mukana olisi business id tai siitä, mihin kauppaan olet tervetullut ja mihin et. Tämä kyseinen pätkä sijaitsee aivan Santee Alleyn vieressä (Losiin suuntaaville tiedoksi, että Santee Alley sijaitsee Santee Streetin ja Maple Avenuen välissä) ja Santee Alley itsessään on yksi suosituimmista shoppailualueista. Alue on himoshoppaajien unelma etenkin edullisten löytöjensä vuoksi, mutta myös siksi, että paikka on avoinna 365 päivää vuodesta. Alueen tunnelma on hyvin hektinen ja siellä pääseekin basaaritunnelmaan välittömästi.

Kuva lainattu fashiondistrict.org sivustosta

Fashion District ei ole ainoastaan ostosalue yrittäjille ja muille shoppailijoille, vaan alueen rakennuksista löytyy myös eri vaatemerkkien showroomit. Näihin merkkien esittelytiloihin pääsevät yleensä muotialan yrittäjät, mutta jokaisen kuun viimeisenä perjantaina myös tavan tallaajilla on mahdollisuus päästä tutustumaan näihin yrityksiin. Silloin yritykset järjestävät niin sanotun ”Sample Salen”, missä merkkien vaatteiden näytekappaleita on mahdollisuus ostaa. Valitettavasti kuitenkin näytekappaleet ovat yleensä pieniä, US 2 tai 4, eli meille suomalaisille tutummin koot 32/34. Vaatteet myös myydään siinä kunnossa kuin ne ovat, eli jos vaatteessa on jokin virhe, ei siitä hyvityksiä juurikaan saa. Vaatteet ovat kumminkin hyvin edullisia verrattaen niiden alkuperäiseen hintaan ja kappaleet saattavat olla ainoita laatuaan.

Kuva lainattu fashiondistrict.org sivustosta

Jos Fashion Districtin Showroomit kiinnostavat, kannattaa tutustua vielä näihin linkkeihin, joiden takaa löytyy tietoa enemmän, sekä aikataulua seuraavista myynneistä ja muista tapahtumista;

http://cooperdesignspace.com/
http://www.newmart.net/ http://www.californiamarketcenter. com/
http://www.gerrybuilding.com/

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *