Tyyliblogi -alkusanat

TERVETULOA lukemaan KAO YritysAmiksen tyyliblogia! Opiskelemme kaikkea sitä, millä saa ihmisen parhaat puolet esiin. Kerromme kauneudenhoidosta, pukeutumisesta, hiusten hoidosta ja kampauksista sekä muodista. Haluamme rikastaa jo olemassa olevaa, osin perinteisiinkin pohjautuvaa, hyvää pukeutumiskulttuuria. Haluamme auttaa halukkaita löytämään itsestään parhaita puolia ja rohkaista heitä tuomaan niitä esille.  Elämme vahvasti tätä päivää uudistuvassa ympäristössä, olemme inspiroituvia ja herkkiä haistelemaan uusia tuulia. Kerromme muodin uutisia idästä ja lännestä ja kaivaudumme syvemmälle paikallisiin vinkkivarastoihin tuoden päivän valoon jotain käyttökelpoista, kaunista ja hauskempaa! Ihmisethän sen tekevät, mielenkiintoisen ja mukavan arjen, jossa jokainen voi olla oman elämänsä sankari!  Kerromme tyyliblogissa oppimisprojekteista, joihin olemme osallistuneet yhdessä ja yksilöinä opiskelumme aikana ja pohdimme, mitä tuli opittua ja mitä kenties voisi vielä oppia. Kiva, jos voimme tarjota viihtymistä ja vinkkejä myös sinulle!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *