Sisustamo ottaa digiloikkaa!

YritysAmiksen Sisustamo ottaa digiloikkaa

Sisustamon ohjauksen ja opetuksen työvälineitä

Sisustamon väki on somessa, facebookissa, wilmassa, moodlessa, whatsappissa, 365:ssa, messangerissa ja kuka ties missä, mutta tästä eteenpäin Sisustamo on nyt myös blogimaailmassa.

Sisustamo on työpaikka, jossa sisustusalan opiskelijat ovat töissä, harjoittelevat oman ammattialansa asioita ja työelämän tapoja. Asiakasprojekteissa opiskelijat ottavat asiakkaaseen yhteyttä, sopivat tapaamisista ja tekevät tarjouksen ja sopimuksen työstä. Asiakas saa tuotteen tai palvelun, joka tehdään hänelle niin kuin oikeasti työelämässä tehdään.

Uusi tapa toimia on havaittu hyväksi, opiskelijat ottavat vastuuta, kasvavat enemmän opiskelujen aikana työelämään kuin vanhalla tavalla. Sisustamon pitää pysyä jatkuvassa muutoksessa mukana, ja ottaa käyttöön uusia tapoja hankkia osaamista ja tietoa, ja ennen kaikkea ylläpitää oman ammattialan tietoa, pysyä mukana kehityksessä.

Tiedon etsintä ja sen muuttaminen kirjoitettuun muotoon, sekä tiedon jakaminen muille on yksi Sisustamon uusista tavoista. Opiskelijat saivat tammikuussa projektikseen tutkia vuoden 2017 trendejä, ja esitellä niitä helmikuussa pidettävässä sisustusalan verkostotapahtumassa. Näitä trendilöytöjä julkaistaan blogissa kevään aikana. Esittelemme tuotokset, ja toivomme, että myös Sinä opit jotain uutta mukanamme.

Trendikirjoitusten lisäksi Sisustamon blogissa tullaan kirjoittamaan Sisustamon toiminnasta ja tavoista hankkia osaamista. Myös ohjaavat opettajat kirjoittavat blogiin, ja joutuvat opettelemaan uuden tavan viestiä.